Sportfiskelådan juni 2019

Äntligen är sommaren här! Nu kavlar vi upp ärmarna, packar husvagnen tillsammans med familj och vänner för nu ska det fiskas! Läs nedan vad som skickades i sportfiskelådan denna månaden.

Skinny Wolf

Yeehaw! Detta fantastiska jerkbete har tagits fram av betesbyggaren Anders Ulvorsen, en passionerad sportfiskare. Betet är viktat på precis rätt ställe för att få en fin och stabil gång. Den har även riktigt skönt rassel som lockar fram fisk. 18 cm och ca 100 gram!

GÄDDA

Ikiru Hard Frog

Ojj Ojj Ojj! Kolla bara vilken goding! Detta är ett riktigt härligt ytbete som kan användas för olika arter. Fiska hem betet ryckvis med korta plaskande ryck så dröjer det inte länge före fiskarna flyger genom ytan och hugger tag! Ett hårdbete på 6 cm och 12 gram.

GÄDDA, ABBORRE

Ikiru Jerk

Favorit i repris! Detta bete var oerhört populärt förra året då vi skickade den en gång. Efter att väldigt många hörde av sig och berättade att detta bete är oerhört bra och att den levererar massvis med fisk så kommer den här igen, i nya färger & storlekar! Ett riktigt härligt jerkbait! Kolla in team skitfiske när dom fiskar med den på deras youtube.

ABBORRE, GÄDDA

Spro Iris Popeye

Här har du en härlig jigg med en rund och smal kropp. Betet har en lite tunnare profil och kommer i riktigt snygga färgkombinationer. 17 cm och 30 gram.

GÄDDA, GÖS

Jiggmix

Jigg i olika storlekar & färger. Man kan aldrig få för mycket! Ju mer prylar du har, desto mer redo är du när det väl gäller!

Tillbehör

I lådorna skickades beteslås, lekanden samt splitringar i varierande storlek beroende på vilken låda som köpts. Nu blir det enkelt för dig att göra egna tafsar, riggar och annat.

Dekal #5

En ny färg varje månad.

Jungfrun stl 12

Flerpack

Tösa stl 12

Flerpack

Pattegrisen Olive stl 6

Flerpack

Pattegrisen White stl 6

Flerpack

Fnasket stl 10

Flerpack

Flugask och tillbehör

I fluglådan skickades en supersmidig flugask. Den som prenumererat på fluglådan ett tag har nu ett flertal olika smidiga askar och tillbehörsboxar som gör flugfisket enklare och roligare! Förutom asken så fanns det även krok så att fiskaren kan knyta egna flugor.