BRA ATT VETA

Sportfiskelådan är en prenumerationslåda som kommer hem en gång varje månad. En nyhet i Sverige & populär bland många fiskare.

Unikt, Superkul & Alltid spännande! Vi har många nöjda kunder & vårt mål är att göra fisket ännu roligare för alla fiskare därute!

1 låda / fiskare rekommenderas då innehållet kan vara lika mellan lådor.

Om du vill betala automatiskt med endast 1 låda i taget väljer du månadsvis betalning.

Om du exempelvis vill köpa 3 lådor och betala på en gång väljer du direktbetalning.

När du köper en prenumerationsbox får du hem en låda per månad. Varje prenumerationslåda fylls med en mix av nya fiskedrag och fiskeprodukter.

Exempel på varumärken är Booyah Bait Co, Gamakatsu, Westin, Bomber lures, Spro, Heddon, Renzstein, Eastfield Lures och många fler.

Exempel på beställning: Om du köper en prenumeration i januari månad så skickas din första låda i februari. Den lådan beräknas komma mellan den 10:e-15:e under februari månad och därefter skickas en ny låda automatisk varje månad, fram tills att prenumerationen avslutas eller har nått sin gräns.

Nej, du kan närsomhelst avsluta en månadsvis prenumeration. Vi binder inte upp våra kunder på något. Det enda som är bra att veta är att om exempelvis nästa låda är betald så skickas den.

Det är enkelt!  Om du betalat med månadsvis betalning loggar du in på ditt konto och avslutar prenumerationen med ett knapptryck eller så skickar du oss ett mail så hjälper vi dig.

Använd vårt kontaktformulär

Skriv så här i mailet, men fyll i med dina egna uppgifter: ”Jag vill avbryta min pågående prenumeration. För- och efternamn. ordernummer, den e-postadress du beställde ifrån, leveransadress, produkt.”

Vi hjälper dig. Skicka oss ett mail via vårt kontaktformulär.

Skriv vilken låda du har, dina gamla adress/telefonnummer samt vilken adress/telefonnummer du vill byta till.

Första prenumerationslådan skickas månaden efter att du lagt din beställning.

Du beräknas få lådan i mitten av nästkommande månad. Leveranstiden är normalt sett mellan 3-5 dagar efter det att produkterna skickats. Paketen skickas med Postnord eller DHL och levereras till din brevlåda eller ett serviceombud.

Kontakta oss via mail om du behöver hjälp med detta.