Sportfiskelådan Juli 2019

Sommarsol, glass och fiske. Det är underbart! Nu är det semestertider och alla njuter av allt sommaren bär med sig, varav fisket är ett måste för oss fiskare. Lagom till sommarfisket skickar vi med några härliga sommarbeten i sportfiskelådan. Läs nedan om innehållet.

Wolfcreek Shad

Ett 2-pack med riktigt fina downsizejigg från Wolfreek Lures. Jiggarna har en riktigt bra gång i vattnet oavsett hur man riggar dem. Rigga gärna med shallowskruv under sommaren.

Gädda

Buzz Plug

Hur cool som helst! Ett riktigt trevligt ytbete med en unik design. Betet fiskas längs vattenytan antingen med inspinning hela tiden, ryckvis eller med korta vevstopp. Betet har en propeller framtill vilket skapar oerhört mycket plask och oväsen så den slöaste rovfisk piggnar till nyfiket! Betet har även uppåtvända krokar vilket minskar risken att fastna i vegetation.

Gädda, Abborre

Pad Crasher Groda

En riktigt nice groda med silikon”kjol”. Krokarna är inåtvända och exponeras för fiskens mun endast då den hugger. Detta gör att betet i princip kan kastas rakt in i vasskanten utan risk att den fastnar överallt.

Gädda, Abborre

Twister jigg

Trevliga jigg med curlytail. Perfekt att fiska med vanlig jiggskalle eller med texasrigg. Dessa går även bra att använda då man vill göra nya tails eller andra modifieringar på beten.

Abborre, Gös

Metrev

Vad vore sommaren om man inte metade lite? Det är nästan självklart att man minst 1 gång varje sommar ska meta på gammalt hederligt vis, dessutom så ger det bra fångster. Det går knappt att misslyckas!

Spiral jiggskalle

Snyggt och mångfunktionellt jigghuvud. Exempelvis kan stingers fästas nedtill och huvudlina upptill på huvudet.

Bete till mete

Krok måste agnas när man metar. Då passar dessa mask och maggotimitationer perfekt!

Lysstavar

Röda och gröna lysstavar som kan användas på många olika sätt. Dessa kan fästas på spötoppar och flöten så man ser vad som händer under kvälls/nattfiske. De kan även fästas i linor framför beten m.m. för att öka synligheten. Ett kul sätt att öka nyfikenheten hos fisk. Testa dig fram vad som fungerar.

Rubberstoppers

Smidiga små stoppkulor som kan användas till tackel på olika vis, men framförallt är de smidiga till att fästa flöten i lina eller används exempelvis när man fiskar med bombarda.

Dekal #6

Ny färg varje månad.

Förvaringsbox

Smidig förvaring är guld värt!

Bombarda

Ibland vill man flugfiska med vanligt spinnspö. Då behövs en bombarda!

Silver Doctor

Cardinal

Royal coachman

Butcher