Augusti 2019

Sportfiskelådan augusti 2019 innehöll massa spännande saker. Bland annat prylar från betesbyggare och givetvis andra schyssta prylar. Läs om innehållet i lådan i detta inlägg.

Bullet shad – Yngvesson Lures

Först ut denna månad har vi en riktigt spännande jigg från Yngvesson Lures, nyhet för 2019.

Betet är designat av Elia. Betets egenskaper gör att jiggen får en kraftig paddelrörelse och en vaggande gång även vid väldigt låg hastighet. Fördelarna med jiggen är många men för att nämna några så kan den exempelvis riggas på många sätt, dels med vanlig jiggskalle, ”Dropshot”-rigg eller med Offset-krok.

Följ dem på Facebook!

Wolfcreek Skinny JR

Ett supernice hårdbete från Wolfcreek Lures, perfekt för det mellanstora spöt. 13 cm och 45 gram. Betets aktion påminner om ett vanligt glid-/jerkbete och är en favorit hos många. Betet är tillverkat med en extra tjock och hållbar plast samt genomgående rostfri stålwire vilket skapar ett oerhört hållbart bete.

Rally Fish

En mycket trevlig crankbait designad för att imitera en variation av vanlig betesfisk, i spännande färger.

Kräftjiggar

Nu är det kräftfiskesäsong, men det är trots allt inte bara vi människor som äter kräftor. Det gör abborren likaså. Kul fiske! Riggas med vanligt jigghuvud, carolina, texas eller liknande.

Mig Spinner

Wow! Här har vi ett supersnyggt spinnerbait med dubbla krok! Det kan bara bli gött fiske när denna riggas på spöt! Tips: Fäst en jigg i bakre kroken för att öka storleken på betets profil samt för att få en mer spännande gång.

Curly Tails

Modifiera beten, fiska dem som de är, byt ut gamla tailar eller annat. 20 cm. Ett gött bete att ha helt enkelt!

Pin Assortment

Ett måste i jigglådan! En mycket smidig uppsättning med olika ”pins” som låter dig tillverka egna riggar och annat.

Jigghuvuden

En förbrukningsvara man aldrig kan få för mycket utav. Nya fina jiggskallar! Passar kräftjiggen som skickades med.

Freestyle Jig Rig

Färdiga dropshot riggar. Busenkelt & superkul fiske!

Micro Sinker

En mycket smart konstruktion som låter dig förtynga beten utan att plocka isär bete & beteslås. Dessa trycks fast i huvudlinan framför betet, så många man själv önskar, för att snabbt ändra betets tyngd.

Tubflugor

En uppsättning tubflugor i olika färger.

Tillbehör + Ask

Ask, trekok samt tafs för flugfiske.