Julpyssel i lådan

Nu är det dags för Sportfiskelådan i december 2018. På tomtens agenda står det julpyssel och fiske. Julpyssel passar perfekt framför en varm kopp glögg nu när vädret är lite tråkigt ibland. Kika nedan för att se innehållet.

ML  Lures Solotail

Solo tail 29cm 65 gram! Här har du ett lättfiskat tailbete som passar de flesta utrustningar! Hett bete för slöa gäddor då den går att fiska sakta samtidigt som den har en fin gång. Betet är ljust med blåa flakes vilket gör att den blir perfekt att modifiera så du kan göra en egen spännande variant av betet. Modifiera betet med ögon, färger, riggar etc som du vill testa på eller använd den som den är.

Populär till: Gädda

jigg tail ml lures gäddfiske

Custom ögon

Till din pyssellåda har du här riktigt häftiga ögon till dina beten. Dessa har en holografisk bakgrund och har därför en snygg reflekterande effekt som syns lite extra i vattnet. De flesta fäster dessa på valfritt bete med lite superlim så de sitter ordentligt. Testa på både hårda eller mjuka beten, de passar utmärkt till båda typer.

Används till: Custom beten.

custom betesögon till jiggar

Färgpenna till beten

Med en färg/doft-penna avsedd för fiske kan du snabbt och enkelt skapa custom beten. Det finns inga särskilda riktlinjer du bör följa när du färgar ditt bete så prova gärna lite olika mönster och effekter när du målar beten.

Tips: Läs vår guide om färgpennor & mönster.

Används till: Custom beten

Wire för tafsar & riggar

Julens kalla dagar gör att många fiskare spenderar tid med att göra egna riggar inför nästa års fiske. Med denna coated wire kan du tillverka egna tafsar, stingers etc. så du är redo inför nästa fiskepass.

Används till: Custom riggar, tafsar etc.

coated wire för stingers tafsar riggar

Wirelås

Mustad Wirelås är det ett populärt alternativ för stingers och tafsar. Hylsorna är starka och ”crimpar” ihop sig väldigt bra när man klämmer dem. Tips: om det finns plats kvar i ett wirelås kan man trä igenom wire 3 eller fler gånger för att öka styrkan i låsen. Ju tätare det är i låset före man klämmer åt, desto bättre.

Används till: Custom riggar, tafsar etc

Krympslang

När man tillverkar stingers, riggar, tafsar med mera så är det ofta rekommenderat att man skyddar knutar, lås osv. Detta görs enkelt med krympslang. Denna trär man över det som ska skyddas och sedan värmer man slangen,. exempelvis med tändare, så den krymper fast och skyddar det som ska skyddas.

Används till: Custom riggar, tafsar etc

Bulletsänke & pärlor

Texasriggar, carolinariggar, hemgjorda spinnare eller något annat skojj. Med dessa sportfiskeprylar kan du tillverka egna färdiga riggar eller använda dem för att presentera beten på nya och annorlunda sätt.

Används till: Custom riggar, presentationer etc

Hypoteez

Westins populära Hypoteez i längden 15 cm. Betet har ett bra rörelsemönster och kan fiskas på de flesta sätt.

Populär till: Gös, Gädda

Twister tailbete

Twister Dwuogonovy är ett Twin Tailbete från Relax. Fungerar fantastiskt bra på abborre. Denna jigg har en utmärkt svansföring i vattnet. Komplettera gärna med en färgglad jiggskalle eller använd färgpenna för förbättrat resultat.

Populär till: Abborre

Relax kopyto laminat

En utmärkt gös och abborrejigg. Otroligt effektiva, mjuka, fångstgivande beten. En klassiker som bör finnas i alla fiskares betesboxar.

Populär till: Abborre, Gös

Det du läst om i detta inlägg skickades med vår Sportfiskelåda. Vill du göra som många andra fiskare & prova en låda själv?

Välj en låda som passar ditt fiske.

MIX

Fylls med produkter för olika arter. Välj mellan 3 storlekar. 249-349kr/låda.

VÄLJ storlek

GÄDDA

Fylls med 5-7 produkter specifikt för gäddfiske. 349kr/låda.

till produkt

ABBORRE

Fylls med 5-7 produkter specifikt för abborrfiske. 349kr/låda.

till produkt

Snabbfakta

Den skickas i början av nästa månad samtidigt som alla andra lådor.

Nejdå! Vi har ingen bindningstid. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet själv via sidan ”mitt konto” eller via mail.

I lådorna skickas en bred variation fiskedrag och tillbehör. Tidigare varumärken har exempelvis varit Booyah Bait Co, Westin, Renzstein, Heddon, bomber lures och många fler,

Standard- 5 produkter, 249 kr / låda.
Medium – 6 produkter, 299 kr / låda.
XL- 7 produkter, 349 kr / låda.