Sportfiskelådan januari 2019

sportfiskelådan januari 2019

Nytt år, nytt fiske, nya personbästa och självklart nya fiskeprylar från Sportfiskelådan. Vi startar året med riktigt härliga beten från Westin plus lite andra härliga prylar som passar vinterfisket.

Hybridbete – GoTeez

Ett hybridbete av plast och gummi från Westin. Detta bete efterliknar fiskarten lake som gäddorna bara älskar! Betet levereras med en extra gummitail du kan byta ut ifall det behövs. Supervassa krokar är redan monterade så det är bara att haka fast i beteslåset och fiska. Om du vill fiska bottennära går det utmärkt att plocka loss den undre kroken och endast fiska med dubbelkroken på betets ovansida.

Populär till: Gädda, Gös


Mormyska 20 mm

Den populära mormyskan, Scully, är 20 mm lång och är platt undertill vilket ger en bra simrörelse. Den har en kraftig krok och kan användas för fiske efter många fiskarter. En perfekt minibalansare att ha i pimpellådan helt enkelt!

Populär till: Abborre, Öring, Regnbåge och andra rovfiskar

Limkrokar

2-pack limkrokar med garn. En limkrok är en vanlig krok med en droppe lim, färgad med färgpulver. Dessa är ofta oerhört effektiva att fästa under exempelvis en pirk vid pimpelfiske. Limkroken fungerar som en huggpunkt och dessa behövs ofta inte agnas med exempelvis maggot. Kul pryl du kan använda för att krydda till vinterfisket lite extra.

Snappers/clips

Dessa små men ack så smidiga prylar kallas för snappers. Dessa fästs i linan vilket gör det superenkelt att byta ut pirkar eller balansare snabbt, utan att behöva knyta nya knutar varje gång. En smidig variant av beteslås till ditt pimpelfiske. Smidigt fiske = kul fiske!

Förvaringsask

Små pilliga pimpelbeten och krokar kan vara svårt att hålla ordning på. Därför skickade vi med en sådan här supersmidig liten förvaringsask. Perfekt för minibalansare och krokar med mera.

Vertikaljigg

Under vintern behöver man ofta fiska långsammare då fisken är lite köldstel och trött. Då passar dropshotfiske eller vertikalfiske perfekt tack vare att det går att fiska oerhört långsamt och taktiskt! Med denna lilla jigg kan du räkna med att håva hem fisk.

Populär till: Abborre

Gamakatsu dropshot jig 90

Är detta den bästa dropshotkroken som finns? Här har du troligen den absolut smidigaste dropshotkrok som existerar.

1. In med linan i öglan.

2. Snurra några varv runt skaftet.

3. In med linan i tuben och trä tuben på kroken.

Lunker Super Stank

Se till att fisken hittar ditt bete! Applicera lite av denna starkt doftande luktgel på dina beten så ökar du chansen att fisken hittar ditt bete. Ett riktigt bra luktmedel till alla proffsfiskare.

Mustad 3-krok

Kvalitetskrokar i storleken 3/0. Byt ut gamla slitna krokar vid behov.

Hurricane X8 Flätad lina

Nytt år, ny lina. Byt ut den gamla linan mot en ny och var redo för ett nytt fiskeår. Linan är hårdtestad och håller måttet. Hög brottstyrka, rund linprofil, tyst, mjuk, hög knutstyrka och behåller färgen. Allt man vill ha i en bra lina.

Landöblinken

Rödingfiske och annat. Detta är ett intressant tillbehör du kan använda till ditt fiske. Vid kontakt med vatten börjar den blinka och locka till sig fisk. Man fäster en kroktafs i ena änden och huvudlinan i andra och när den sedan kastas ner i vattnet börjar den blinka. Populär till röding men används även för diverse pimpel. Blink = nyfikenhet -> mer hugg!

Beteslås

Starka fiskar kräver bra beteslås. Brottstyrka 42 kg.

Välj en låda som passar ditt fiske.

MIX

Fylls med produkter för olika arter. Välj mellan 3 storlekar. 249-349kr/låda.

VÄLJ storlek

GÄDDA

Fylls med 5-7 produkter specifikt för gäddfiske. 349kr/låda.

till produkt

ABBORRE

Fylls med 5-7 produkter specifikt för abborrfiske. 349kr/låda.

till produkt

Snabbfakta

Den skickas i början av nästa månad samtidigt som alla andra lådor.

Nejdå! Vi har ingen bindningstid. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet själv via sidan ”mitt konto” eller via mail.

I lådorna skickas en bred variation fiskedrag och tillbehör. Tidigare varumärken har exempelvis varit Booyah Bait Co, Westin, Renzstein, Heddon, bomber lures och många fler,

Standard- 5 produkter, 249 kr / låda.
Medium – 6 produkter, 299 kr / låda.
XL- 7 produkter, 349 kr / låda.