Månadens fiskebox

Sportfiskelådan augusti

Nu är det den tiden på månaden vi alla längtar efter. Det är fiskedax igen! Ouu yeaaah! Månadens box har skickats & börjat trilla ner i era brevlådor och detta var vad som kom med Sportfiskelådan i Augusti.

I SFL standard

Ett riktigt coolt ytbete från Heddon

Plask, Plask Plask & BOOM! Det var gäddan som skakade om vattenytan vid hugget efter denna grodimitation. Moss Boss 14 gram är ett riktigt roligt ytbete som kallas för ”The Boss”. Den glider förbi ytvegetation utan problem och är perfekt för gäddfiske.

bete från sportfiskelådan

Ett superschysst mjukbete från YUM

Ribbontail 18,7 cm är ett riktigt effektivt bete. Den har en fantastisk effektfull rörelse i vattnet & kan fiskas med många olika metoder. Studsa betet på botten, fiska den pelagisk efter exempelvis bleka & sej, rigga med en texasrigg eller varför inte modifiera den genom att klippa tailen?

fiskedrag från sportfiskelådan

Ett supersmidigt sänke

Till mjukbetet skickade vi med Fastach Worm Weight. Med en liten ”twist” så kan du enkelt byta jigg eller tyngd på sänket tack vare dess supersmidiga kopplingsfunktion. Instruktioner här.

sänke från sportfiskelådan

Supervassa krokar från Mustad

Ultapoint Worm Hooks från Mustad, som passar både mjukbetet & sänket perfekt var ett måste i fiskeboxen! Sylvassa krokar med hullingar som håller fast betet passar perfekt för olika typer av jiggar.

krok från sportfiskelådan

Spinnare i två storlekar

Ibland så är fiskarna fiskarna inte superhungriga & då kan en spinnare med mindre profil vara fiskedraget som levererar, eller så är det tvärtom. Fisken kanske vill ha en stor munsbit ibland. Därför skickades spinnare i 2 storlekar, 6 & 10 gram, så chansen för ett lyckat fiske ökar! En supernice guldig färg som ofta attraherar fisk.

spinnare från sportfiskelådan

 

fånga vårt nyhetsbrev

I SFL PRO

En ”suspending” wobbler från Cotton Cordell

En riktigt nice wobbler! Ett så kallat ”suspending” fiskedrag är ett bete som svävar i vattnet vid vevstopp. Det går att spinna in den & stoppa den precis där man vill ha den för att optimera presentationen av draget. Betet har en vågig och unik kropp som ser ut att sväva under vattnet.

fiskedrag från sportfiskelådan

I SFL XL

Fluorocarbonlina 0,44mm

Lite finlir är alltid bra! Denna fluorocarbonlina kommer hjälpa dig att presentera dina fiskedrag på ett bättre sätt. Knyt en tafs av linan så kommer inte fisken skrämmas iväg lika lätt eftersom linan i princip är helt osynlig under vattnet. Fluorocarbon är ett bra alternativ till andra befintliga wiretafsar.

fiskelina från sportfiskelådan

Dela gärna om du vill

Testa en box & joina vårt fiske.