Vad innehåller Sportfiskelådan i April?

Sportfiskelådan standard april 2017

Sportfiskelådan april

Hejsan hoppsan! Aprilboxen är skickad och har börjat komma hem till grymma fiskares brevlådor. Riktigt roligt! Efter en lång väntan får ni snart testa på era nya prylar och vi hoppas ni blir inspirerade till att prova nya spännande fiskeprodukter. Vår ambition med boxen är att ni fiskare ska få testa på kul saker och utveckla ert fiske samt ha något kul att se fram emot varje månad. Man behöver inte alltid köpa en massa dyra fiskeprylar för hundratals kronor stycket varje gång utan det kan räcka med att köpa en box och testa på lite mer prylar. En ny box varje månad = en glad fiskare varje månad! Om du är ute efter att testa lite nya prylar och ha kul så är detta rätt låda för dig!

Aprilboxen innehåller en riktig godbit för gäddan, en spännande maträtt för gösen, saftiga kräftor till abborren och allt du behöver för en texasrig!

Innehåll sportfiskelådan april

Snack baits 19 cm 65 gram. Nyhet 2017!

En riktig gäddkiller! En riktigt bra och välgjord jigg som är tillverkad i Finland, de tusen sjöarnas land. I paketet finns även shallowskruv och en rasselkammare för riktigt grymt fiske! Om du behöver några enkla tips när man fiskar gädda så kan du läsa det här.

Lindy lil guy

En ny typ av rigg med en liten wobbler försedd med lina och två krokar. Ett riktigt kul bete! Riggen har använts med stor framgång för gös, abborre och även öring. Rigga den med mask, powerbait eller betesfisk. Tips: Du kan klippa av bakre kroken om du vill. Kika in gången i denna videon.

Yum Crawbug

Stora abborrar äter kräfta och det är givetvis de stora fiskarna vi vill åt! En texasriggad crawbug är ett kul sätt att fiska och du kommer ha riktigt skojj när du lurar vårabborren längs botten, sakta men säkert. Undrar du hur man riggar den? Kolla denna videon!

Mustadkrok 3/0

För att fiska med en texasrigg så behöver man givetvis en bra krok också! Kroken är en kemiskt vässad krok och har en riktigt bra krokningsförmåga. Bra till många olika sorters jiggar och maskar eller varför inte knyta fast den och köra lite dropshotfiske?

Tungsten bulletvikter

Förutom krok så behövs även en bulletvikt till riggen så givetvis skickar vi med det i lådan! Riktigt högkvalitativa bulletvikter som passar perfekt till Texas- och Carolinariggar. Vikterna är tillverkade i tungsten och har därför en mindre profil som inte skrämmer fisken lika lätt och har dessutom en mer friktionslös gång i vattnet, perfekt för finessfisket.

Fasettformade glaspärlor

I en texasrig behövs nödvändigtvis inte en glaspärla, det är egentligen en smaksak. När man riggar med en sån pärla skapas klickljud under vattnet vilket är kanonbra om fiskarna kräver lite extra uppmärksamhet. Passar utmärkt till Texas- och Carolinarigg.

 

Vad innehöll Sportfiskelådan Pro och XL?

Förutom alla schyssta prylar som står ovanför så fick Pro-boxen även en:

Vicke slim 18g

Detta är ett bete som sjunker sakta utan att bryta ytvattnet när man vevar in fort. Draget är perfekt balanserat vilket ökar kastlängden vilket gör betet väldigt lätt att fiska. Bra till öringfisket!

Och sist men inte minst så innehöll XL-boxen även en:

Ismo Zalsa

En riktigt gammal och hederlig klassiker. Ett superbra och populärt svensktillverkat drag som har en fantastiskt lockande gång och attraktionsförmåga. I betet finns rasselkulor som väcker tröga fiskar till liv. Bra till öring och lax!

Vicke slim och ismo zalsa

Vädret börjar bli fint och man känner verkligen av sommarvibbar nu. Det betyder att nu är det dags att fiska mer! Ha ett riktigt gott fiske nu och njut av det fina vädret!

Ha det gott!