Sportfiskelådan Maj

majboxen med sportfiskelådan

Detta kom i Sportfiskelådan maj!

Nu är väntan över. Majboxen har äntligen kommit hem till er och fisket kan börja igen. Är ni taggade?

Nu är det maj och våren börjar äntligen göra sig påmind på riktigt. Vädret har visserligen varit väldigt upp och ner och det enda som egentligen varit stabilt är det där otroliga suget efter att fiska! Båtar har fått sig en genomgång och fiskare är redo för ett riktigt härligt fiske 2017. För ett grymt vår & sommarfiske har vi paketerat ihop ett riktigt godispaket i Majboxen!

Sportfiskelådan standard

Booyah Tandem Blade Spinnerbait

Nu kommer fiskarna att få det tufft! Med denna spinnare kommer du ha ett riktigt kul fiske. Du kan fiska betet även fast det finns tät vegetation vilket gör den perfekt till att fiska söka efter fisken på många platser i sjön. Vikt 14 gram. Fångar gädda, gös & abborre.

Rock Frogge

Grodan som rockar vattenytan! Här har du ett ytgående bete som lockar gäddor till häftiga hugg. Grodan har ben formad som propeller vilket skapar en ett riktigt lockande rörelse vid vattenytan.

wiggler frog groda ytbete

Yum Swurm Jigg

Nu snackar vi! Yum swurm är en riktigt bra jigg som kan fiskas på många sätt. Ursprungligen är den designad som ett jerkbete men är trots det väldigt allsidigt och kan fiskas på många sätt. Den passar perfekt till dropshot, texas, carolina eller med vanlig jiggskalle. Betet har en smal och lockande profil. Perfekt till storabborre eller annan rovfisk!

Jiggpenna med doft

Det är bara din egna fantasi som sätter gränserna nu. Med den dubbelsidiga pennan kan du skapa egna färgkombinationer som lockar fisk. Färgen avger även en doft som attraherar fisk till hugg.

jigpenna att måla jiggar med

 

spike it penna

Arrowtail 8 cm

En riktigt hetsig jigg med triangelformad paddel. Tack vare paddeln får betet en grymt livlig gång i vattnet. Betet har en tunn profil och är en riktig godbit för abborre. Rigga den med vanlig jiggskalle eller med en “Cheburashka” rig.

Big Soft Waller Beads

Mjuka skyddande gummikulor. Kulorna används bland annat till att skydda knutar, flöten, bombardas, sänken eller annat. Alltidbra att ha i fiskelådan!

gummikulor i majboxen fiske

Sportfiskelådan Pro fick även Snack Baits Stinger Spike

En riktigt schysst stinger spike från Snack Baits. Används för riggning med mjuka beten och ser till att stingern alltid sitter på plats! Perfekt till förra Snackbaitjiggen som kom med förra månaden men även andra mjuka beten givetvis!

stinger spike för jiggar eller gummibeten

Sportfiskelådan XL fick fiskarnas favorit Viking Herring 18g

Ett måste i varje fiskares fiskelåda. Viking Herring är ett väldigt populärt bete som har levererat fisk i över 50 år. Passar bra till lax, kustöring, ädelfisk och de flesta rovfiskar.

 

Ha ett riktigt bra fiske nu! Skitfiske!