Sportfiskelådan juni

sportfiskelådan juni med big eye minnow, swim whizz, relaxjigga och andra fiskedrag

Innehåll i Sportfiskelådan juni!

Sommaren är äntligen här efter en lång väntan och suget efter fiske blir allt större. Även semestertider börjar sakta men säkert dra igång vilket gör att hårt arbetande fiskare äntligen kan slappna av ordentligt och kan spendera mer tid för fiske. För att göra era semestertider lite extra spännande har vi dragit igång SFL BOX CHALLENGE!

SFL BOX CHALLENGE

Enkelt, kul och alla med en Sportfiskelåda kan delta! Både ni kunder och vi själv tyckte det kan vara roligt med en extra utmaning med fisket och vad passar då bättre är en avslappnad fisketävling? Vi vill att alla ska kunna delta och har därför enkla regler för vår tävling. Fiska med de fiskedrag som kommer i vår fiskebox, ta ett kort och ladda upp på Facebook eller Instagram med taggarna @sportfiskeladan och #SFL_BOX_JUNI så är du automatiskt med i tävlingen. Den som fångar flest fiskar vinner 1:a pris som blir en gearbox värd ca 400 kr och alla andra som deltagit är med i en utlottning av extra drag i kommande Sportfiskelåda.

Borde jag köpa Sportfiskelådan?

Om du är en fiskare som gillar fisket för att det är kul, avslappnande, roligt men ändå utmanande så är du helt rätt person! Det finns de fiskare som endast vill ha drag av det mest kända märken som finns, ofta är dragen dessutom väldigt dyra. Det finns även de som föredrar billigare alternativ för att det fungerar alldeles lika bra för dem. Slutligen så har vi vår box, en box som passar många samtidigt som det är väldigt kul! Sportfiskelådan är en box som fylls med fiskedrag och prylar av olika märken och prisklasser, samtidigt som du som kund har någonting kul att se fram emot. Vi vill att alla kunder ska känna att ni lär er nya saker om fiske, får prova olika fiskedrag och framförallt få en rolig anledning till att komma ut och fiska helt enkelt.

Fiskeprylar att se fram emot utan att det kostar skjortan!

 

Innehåll i Sportfiskelådan juni

Swim Whizz 41 gram

en bra wobbler för gäddaDetta drag har funnits länge på marknaden och har blivit en stor succé. Så tidigt som 1957 började draget användas vid en sjö som heter St. Claire. Detta drag passar utmärkt till trolling eller fiske efter rovfisk, särskilt gädda. Draget har en bred wobblande gång, sjunker sakta och väger 41 gram. Draget är känt för att ha fångat monstergäddor uppemot 20 kg! SE VIDEO HÄR!

Big eye minnow x-sardine

en perfekt wobbler för lax

Rätta färger och rätt rörelse i vattnet är viktiga detaljer för lax och öringfiske i Vänern men även röding i Vättern. Big Eye Minnow är testad av Team Extreme med riktigt bra resultat i dessa två sjöar. Att den fungerar i andra sjöar med laxartad fisk är de säkra på. Tips: Tackla med ögleknut för ökad rörlighet. Betet är 9cm långt och väger 9 gram.

Spraken 15 gram 70mm gold

Ett ytbete som passar gädda och abborre

En ytgående wobbler med en propeller på var ände som sprutar vatten omkring sig. Detta lockar de flesta fiskar till hugg. Betet är lättfiskat och har ett uppmärksamt plaskande ljud vid invevning.Vikt 15 gram och längd 7 cm.

Relax r-k Jiggar

en av de bsta jiggarna för abbore

En av de mest populära gös och abborrjiggar som finns. Betet är väldigt effektivt tack vare dess mjuka och rörliga gummi. Detta är definitivt en sådan liten jigg alla bör ha i betesboxen. Tips: Använd en vanlig jiggskalle i storlek 3/0 – 4/0. SE VIDEO HÄR!

Rubber stoppers

bra stoppkulor för abborremete eller annat

Nu är det sommar och det nalkas semester för de flesta. På semestern är det inte ovanligt att metspöt åker i vattnet för metfiske efter abborre och andra arter. Rubber stoppers är en stoppkula som gör det väldigt enkelt att justera djup på flöten men även för att sätta fast flöten i fiskelinan. En “bra att ha” pryl i betesboxen!

Proboxen fick även

Rublex spinnare

En spinnare för de flesta fiskarter

Detta är en ursprungsmedlem från RUBLEX familjen. Spinnaren har en inbyggd “antiline twist”-enhet där kroppen roterar runt sin egen axel. Skeden rör sig med en fjärilsliknande roterande rörelse. Vikt 7 gram.

XL-boxen fick också

Lunker city swimfish 5″

Jiggar för abborrefiske eller gösEn shadjigg på 12,7 cm. Detta är en riktigt effektiv jigg för gös eller riktigt stor abborre. Detta bete har en svajjande gång och en bra aktion på tailen. Fiskas med eller utan jiggskalle.