Sportfiskelådan maj 2019

I maj månad 2019 skickades det riktigt trevliga beten i Sportfiskelådan. Kolla in vad som kom denna gång!

Fiske i maj månad

Att fiska i maj är kul men det kan krävas lite detektivarbete för att hitta fisken. Det är en lite knepig tid på året då värmen i luften varierar en del men det är nu de flesta fiskar börjar bli mer aktiva. Exempelvis så brukar gäddleken ta slut runt denna tid på året vilket väcker gäddorna till liv, och vattnet blir lite varmare så både abborre och andra fiskarter börjar röra på sig mer. Populära fiskarter att fiska under maj är bland annat gädda, öring och gös i slutet av maj. För denna månaden skickade vi en härlig mix av beten som gör att våra kunder kan prova lite olika fisken.

Spinnerbaits

Pond Magic Buzz samt Pond Magic Real Craw var två av månadens beten. Dessa spinnerbaits är otroligt fina och har en lite mindre profil som gör dem väldigt lättfiskade. De har även riktigt coola färgkombinationer vilket gör fisket extra spännande! Populära till: Abborre och Gädda.

C.C Shad

Cotton Cordells suveräna crankbait. Här har du en riktigt fin wobbler med många rasselkulor som gör den hörd! Populär till: Abborre.

Monkey Grubs

Väldigt fina jiggar , kallade ”grubs”. Betet har en räfflad, riktigt köttig kropp med tailsvans. I månadens lådor skickade vi olika storlekar upp till hela 17,7 cm stora! Populär till: Abborre, Gädda, Gös.

Lina

Fins original PRT flätad lina, 137 meter. En mjuk, flexibel och hållbar lina!

Tafsmaterial

Rovex mono leader. Perfekt till att tillverka egna tafsar så du slipper förlora dina favoritbeten. Slitstark och mjuk med bra knutstyrka!

Tillbehör

Rätt tillbehör gör fisket så mycket roligare. Ingen vill stå vid sjökanten och inse att grejjerna är förbrukade utan det är alltid trevligast att ha grejjer redo när det behövs. Denna månaden skickade vi med No-Knot links samt beteslås.

Dekal # 4

Ny färg varje månad! Ska du samla alla?

Rockslända

2-pack

May fly

2-pack

Water rat

1-pack

Wooly bugger

2-pack

Geting

2-pack

Peter Ross

2-pack

Krok, flugask, tafs

1st 25-pack krok till flugbindning, 1st supersmidig flugask samt 1-pack flugtafs.

MIX

Fylls med produkter för olika arter. Välj mellan 3 storlekar. 249-349kr/låda.

VÄLJ storlek

GÄDDA

Fylls med 5-7 produkter specifikt för gäddfiske. 349kr/låda.

till produkt

ABBORRE

Fylls med 5-7 produkter specifikt för abborrfiske. 349kr/låda.

till produkt

Snabbfakta

Den skickas i början av nästa månad samtidigt som alla andra lådor.

Nejdå! Vi har ingen bindningstid. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet själv via sidan ”mitt konto” eller via mail.

I lådorna skickas en bred variation fiskedrag och tillbehör. Tidigare varumärken har exempelvis varit Booyah Bait Co, Westin, Renzstein, Heddon, bomber lures och många fler,

Standard- 5 produkter, 249 kr / låda.
Medium – 6 produkter, 299 kr / låda.
XL- 7 produkter, 349 kr / låda.