Sportfiskelådan Gädda – En gäddlåda

prenuerations gäddlåda

En box med mycket glädje till alla gäddfiskare. Tänk dig att få hem en box varje månad fylld med spännande fiskesaker till dig som fiskar gädda.

Sportfiskelådan Gädda

Detta är en artspecifik prenumerationsbox som kommer hem till dig en gång varje månad. Innehållet varierar mellan olika produkter som exempelvis: jiggar, wobblers, hybrider, spinnerbaits och massa bra tillbehör som exempelvis stingers, stingerkrok, tafsar, vikter, krok med mera. När du köper denna gäddlåda kan du förvänta dig att få en bred skara fiskeprylar som varierar i både storlek och vikt så att du alltid är redo för ett grymt fiske! I lådan kommer ett brett utbud av varumärken, exempelvis Spro, Westin, Bomber lures och många fler.

Varför köpa Sportfiskelådan?

Det är kul, det är enkelt, det är spännande & du har dessutom inte någon bindningstid! Prova nytt & lär dig mer! Det spelar ingen roll om du är en erfaren gäddfiskare eller nybörjare, Sportfiskelådan kommer ändå ge dig ett spännande fiske att se fram emot varje månad. Det är något speciellt med att få hem en box fylld med gäddgodis varje månad, bara till dig.  

Andra fiskare säger såhär:

”Super service & trevlig personal” – Therese

”Snabbt, enkelt & så fruktansvärt roligt” – Fredrik

”Bra blandning beten. Riktigt bra låda” – Johnny

Testa en låda du också & ge oss gärna en recension på Facebook.

349,00 kr inkl. moms / månad