Hybridbeten & jiggar som överraskade alla.

julklapp fiskesaker

Nu är det äntligen vinter och Sportfiskelådan överraskade fiskare med en extra mysig låda inför jul! I månadens fiskebox fanns massa härliga fiskesaker som gör fisket riktigt nice. Låt dig inspireras av dessa schyssta fiskeprylar! 

Detta fanns i månadens Sportfiskelådor

Platypus TeezTail – ett hybridbete

Ett supernice hybridbete från Westin. Detta bete kommer tillsammans med 2 utbytbara bakdelar så du kan anpassa betets gång utefter dina önskemål. Curlytailen ger en något smalare traditionell gång medan du får det riktigt heta och kända ”Westinrullet” med flaptailen.

platypus teez tail hybridbete

Megateez – abborrjigg

Ett supertrevligt bete från Westin . Betet har en unik design med en extra stor stjärtfena vilket gör den oemotståndlig för stora abborrar. Perfekt till dropshotfiske eller vertikalfiske.

megateez jigg

Slimteez – ”pin-tail”jigg

Detta är ett riktigt häftig mjukbete. Den kan fiskas på olika sätt: exempelvis med dropshot, vertikal, texasrigg eller carolinarigg. Om du vill justera längden så är det enkelt att kapa av några centimeter så den passar ditt fiske. Levereras tillsammans med rasselkammare för att få till det lilla extra som fiskar triggas av.

slimteex mjukbete

Färdig rigg – dropshot

Ett 2-pack med färdiga dropshotriggar. Riggen är gjord med Gamakatsus 2/0 krok samt fluorocarbonlina. Fungerar även utmärkt till att dropshotta från ett sedvanligt pimpelhål under vintertider ifall du vill variera fisket lite.

färdig dropshotrigg

Handgjorda tafsar – Peter Dahlström

Tafsar från fiskets egna ”uppfinnarjocke”. Ett 2-pack med riktigt starka tafsar för både abborre och gädda.

handknuten tafs peter dahlström

Balanspirk – Lasto

Vintertider innebär varma drycker och pimpelfiske ute på isen. Balanspirken Lasto är en riktig godbit som passar all rovfisk. Tillverkad med Mustadkrok.

balanspirk abborrefärg Lasto

Dropshot – Sänken

Ett 4-pack sänken anpassade för dropshot. Med dessa kan du snabbt och enkelt justera vilket djup du vill fiska på. De fastnar heller inte lika ofta mellan stenar eller annat bröte som kan finnas på botten tack vare utformningen på sänket. Ett måste för dropshotfiskaren!

sänken till dropshot

Japp! grymma grejjer, helt klart! Du kan också få det, hem till dig, en gång i månaden, utan uppsägningstid! Testa en box!

299,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad