Prylsnack – Sportfiskelådan Februari

coola fiskdrag

Japp, då var det dags igen för några fantastiska fiskeprylar ner i brevlådan! Läs om riktigt trevliga beten som fanns i februarilådorna. Nästa boxar som skickas från Sportfiskelådan, i mars, kommer bli extra spännande då vi introducerar ett nytt varumärke i lådan! Klicka hem en egen låda eller håll ett öga öppet så får även du veta vad det gömmer sig i lådan nästa gång.

Swim whizz

Ett riktigt monsterbete med ledad kropp. Swim Whizz 20 cm & 60 gram är en kastkanon med en fantastisk fin gång i vattnet! Perfekt för vanligt spinnfiske men även populär till trolling.swim whizz 60 gram

Screamin´ Triple Devil

Ett supertrevligt ledat bete från SPRO, 13 cm & 50 gram. Betet kan fästat på 2 olika sätt för att variera fisket. En ögla på ryggen & en ögla på nospartiet. Förutom att den har lockande rasselkulor har den även en förstärk nos så du kan dra betet längs en stenig botten & väcka även den trögaste fisken till liv utan att betet tar skada.

spro screamin devil

En rejäl jigg

En gäddjigg av rang! 105 gram tung och 23 cm lång jigg från Snack Baits. Ska du fiska stor gädda så behövs ett rejält bete & denna jigg ökar garanterat dina chanser för att fånga ett nytt personbästa. En riktigt trevlig rödglittrig färg med vita huggpunkter. Rasselkammare + shallowskruv ingår i paketet.snack bait large 105 gram 23 cm

 

Fat iris

Ett riktigt schysst bete från SPRO. Här har du ett suveränt crankbait för storabborre! 6 cm & 17 gram. Kolla bara på den, hur snygg som helst! abborrebete crankbait

Bandit Sun perch

En kul abborrewobbler med den spännande färgen Sun Perch. Med en hetsig gång & rasselkula kommer detta bete passa utmärkt till abborrefiske.

crankbait sportfiskelådan

Kräftjigg

Relax kräftimitation med en snygg finish. Ett bra bete som är superkul för finessfiske med lätta prylar efter abborre.

relax kräftjigg fiska abborre

Slug-go

Ett coolt bete som är populärt till vertikalfiske efter gös men den är kul även för gäddfiske. Perfekt med weedless tackel med offsetkrok. Ryckvis hemtagning ger en riktigt nice & annorlunda presentation av betet.

slug-go lunker city

Disc Worm

En smaskig maskliknande abborrejigg med en lockande tail i bakändan. Perfekt för carolinarigg, texasrigg eller vanlig jiggskalle.

abborrejigg med tail

Shaker jigg

En bra klassiker i en snygg färgkombination. Lunker city shaker 4 1/2″. Bra bete för storabborre och gös.

abborrejigg

Fastach Clip

En underbar pryl som gör fisket mycket bekvämare. Ett beteslås som gör det superenkelt och snabbt att byta beten. Bara snurra av betet & snurra tillbaka en ny.

beteslås

Stinger spik

Bra stingerspikar som håller krokar på plats! Perfekt till stora jiggar.

stinger spik

Weight studs

Smidiga extravikter som går att fästa på mjukbeten för att variera djup eller gång på beten.

Rejäl krok 7/0

En rejäl krok från Gamakatsu. Perfekt för dropshot- och offsettackel. En skruv i fram som håller betet på plats & gör det enkelt att rigga beten.

Offsetkrok 2/0

En krok av hög kvalité från Mustad. Perfekt för dropshot- och offsettackel.

299,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
299,00 kr inkl. moms / månad
249,00 kr inkl. moms / månad