November 2018

sportfiskelådan november 2018

Ny månad, nya beten! Inte vilka beten som helst heller utan denna månaden skickades riktigt trevliga beten från bland annat Westin samt Wolfcreek Lures.

 

Wolfcreek Shad

Riktigt heta beten i 2-pack från Wolfcreek Lures. 18 cm lång och väger cirka 50 gram. Jiggen har en härlig gång och tack vare att de levereras i 2-pack blir det smidigt att rigga upp båda samtidigt. Rigga den ena med tyngre rigg och den andra mer grundgående så fiskar du snabbt av olika djup i vattnet.

downsize jigg gädda wolfcreek lures

 

Westin shallow runner

Westins mycket välkända ”jätte” i längden 17 cm. En suverän wobbler som är mycket populär tack vare dess mångsidighet. Den kan trollas, spinnfiskas och fiskas in med vevstopp. Betet används dessutom för ett flertal fiskarter. Denna är specifikt populär för gös och gädda. 

westins jätte göswobbler gäddwobbler

Wolfcreek Pike Logo ”Buff”

Nu när vintern närmar sig är det bäst att hålla sig varm och redo för blåsiga fiskedagar. Det hjälper Wolfcreeks scarf till med. Dessa kan användas som ansiktsskydd, halsvärmare, mössa m.m.

buff scarf bandana fiske

Hardcore Spin

En mycket häftig bete till ditt abborrefiske. Ett sjunkande bete med sked i bak gör detta till något utöver det vanliga. Perfekt som sökarbete. Kastar långt och vevas hem snabbt. 

abborre drag

Rexel Skeddrag

Ett mycket bra skeddrag till att snabbt söka av områden efter gädda. vikt 20 gram. Betet liknar den populära Atomskeden plus att den har professorns karaktäristiska pärla i mitten. Ett måste i betesboxen!

Tillbehör

Stora jigghuvuden och krokar som kan användas för att rigga beten på olika vis.

Crankbaits & jiggar?

I lådorna skickades även mixade beten bestående av crankbaits samt jiggar. Vilka dessa beten var är hemligt och endast mottagaren vet. Lite spänning gör allt roligare!

 

 

 

Vad passar dig?

Välj en låda som passar ditt fiske.

MIX

Fylls med produkter för olika arter. Välj mellan 3 storlekar. 249-349kr/låda.

VÄLJ storlek

GÄDDA

Fylls med 5-7 produkter specifikt för gäddfiske. 349kr/låda.

till produkt

ABBORRE

Fylls med 5-7 produkter specifikt för abborrfiske. 349kr/låda.

till produkt

Snabbfakta

Den skickas i början av nästa månad samtidigt som alla andra lådor.

Nejdå! Vi har ingen bindningstid. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet själv via sidan ”mitt konto” eller via mail.

I lådorna skickas en bred variation fiskedrag och tillbehör. Tidigare varumärken har exempelvis varit Booyah Bait Co, Westin, Renzstein, Heddon, bomber lures och många fler,

Standard- 5 produkter, 249 kr / låda.
Medium – 6 produkter, 299 kr / låda.
XL- 7 produkter, 349 kr / låda.