Jiggextra – Mars 2019

sfl mars

Mars månad & det är dags för en ny Sportfiskelåda. Denna månadens lådor bestod av en jiggspecial där lådorna fylldes med massa jiggar och flugfiskelådan fick annat gött. Läs nedan om vad som skickades under mars 2019.

Combat 20 cm 100g #1

Här har du en supermjuk och rejäl jigg på hela 100 gram och 20 cm. Med räfflor i tailen får betet en riktigt het gång i vattnet. En trevlig grön färg med röd linje. 3-pack.

Populär till: Gädda

Multiblades

Gör dina jigg extra attraktiva för fiskarna! Fäst dessa multiblades på din jigg för att skapa vibrationer och synlighet i vattnet. Superkul produkt!

Combat 20 cm 100g #2

För att öka chanserna till stora fångster gäller det att vara redo med varierande färger. Detta är samma jigg som ovan fast i en annan färg med en röd buk som syns lite extra i vattnet. 3-pack.

Populär till: Gädda

Färdig rigg

Darts färdiga Pike rig gör det enkelt att tackla ett bete. Skruva in shallowskruven i nosen på betet och tryck in spiken i buken och voilá, nu är betet klart att fiskas med!

Combat 14 cm 30g

En mångsidig jigg på 14 cm och 30 gram tung. Det är en bastant liten jigg med andra ord som kastar väldigt långt. Perfekt som snabbt sökbete eller för det mindre fiskespöt. 5-pack.

Populär till: Gädda, Gös

Rasseltavar

Gör dina gummibeten mer attraktiva genom att skapa mer ljud från betet. Dessa små finurliga stavar innehåller kulor som skapar mer ljud från betet. Tryck in dem i gummit och väck fisken till liv nästa fiskepass. Enkelt och bra!

Shad 10 cm 12g

En supertrevlig jigg med fyrkantig paddel, en tunn design undertill på beteskroppen och lite rejälare vid betets rygg. En perfekt mumsbit för fisken vilket förmodligen kommer ge många hårda hugg! 8-pack.

Populär till: Abborre, Gös

Shallowskruv

Tillverka egna riggar eller använd till grunt fiske. Shallowskruvar har ett brett användningsområde och bör finnas i allas betesbox.

Shad 8 cm 8g

En lite mindre variant av samma jigg som ovan. Även denna en utmärkt jigg som har en livlig rörelse tack vare dess förhållandevis stora paddel. 10-pack.

Populär till: Abborre

Shad 6 cm

Till det lite lättare jiggfisket finns dessa underbara små jiggen. Perfekt att rigga med små jiggskallar. 10-pack.

Populär till: Abborre

Relax jigg

Små jigg från välkända Relax i en snygg färgsättning. Perfekt att rigga med små jiggskallar eller för exempelvis dropshotfiske. 15-pack.

Populär till: Abborre

Kräftjigg

Att fiska med kräftor är superkul! Dessa riggas med texasrigg, carolinarigg eller med en vanlig jiggskalle och fiskas sedan nära botten för att imitera vanlig kräfta vilket är abborrens favoritföda. 8-pack.

Populär till: Abborre

Shad stinger

Ibland så behövs beten tacklas lite annorlunda eller så krävs en bra stinger istället för enbart en jiggskalle. Ibland nafsar fisk exempelvis enbart i bakdelen och i dessa fall kan det vara klokt att rigga en sådan här dubbelkrok långt bak på jiggen antingen över eller under betet, båda funkar lika bra i de flesta fall. Används till jigg mellan 8-10 cm.

Flymaster box

Rätt tillbehör gör fisket mycket bättre. I månadens flugfiskelåda skickades denna supersmidiga box som har flera fack med tillhörande luckor. Det finns plats för både flugor och annat smått och gott som behövs ute på fisketuren.

The Mouse

Musimitation 1-pack

Zonker orange/gul

Streamer 2-pack

Zonker Grön/gul

Streamer 2-pack

Zonker Blå/vit

Streamer 2-pack

Zonker Spiggen

Streamer 2-pack

Zonker svart

Streamer 2-pack

Streamer dubbelpaket

Streamer #1 och Streamer #2. Flugkast med snappers av högsta engelska kvalitet. Innehållandes flugorna Montana, Pearl fry, Wolly worm, Mickey Finn, Matuka svart och Wolly bugger.

Knutmedel

En droppe på knuten gör susen! Med detta medel får du starkare knutar.

Flugkrok f16

Krok att binda flugor på. tillverkade av Gamakatsu. Perfekt för streamers.

Dekal #2

Ny färg varje månad! Ska du samla alla?

Dags att köpa en egen Sportfiskelåda?