Fiskefest? Här var det drag!!

sportfiskelådan sommar 2018

Maj månad 2018 är här och det betyder att Sportfiskelådan äntligen är här med en ny fiskebox! Prenumerationsboxen fylld med fiskefest, varje månad! Läs nedan om coola prylar som skickades i förra lådan & beställ din låda idag för att inte missa DIN BOX.

PREDATEK HYPERVIPER 

Detta måste vara en av de intressantaste beten som finns för gädda, lax och annan rovfisk? Ett australienskt bete som blivit populär även i Sverige. Bra för trolling samt vanligt spinnfiske. Bara att fånga fisken helt enkelt!

hyperviper predatek

SPRO IKIRU JERK 95sp/65sp

En superhet jerkwobbler för rovfisk. Med ett smart balanseringssystem står betet välbalanserat i vattnet och är supernice att jerkfiska. Betet har en väldigt ettrig gång (high pitch) som lockar sommarfisken till hugg. Rasselkulor för extra attraktionsförmåga.

Spro ikiru jerk 95sp/65sp

SPRO FAT IRIS SHINING ROACH

Ett crankbait som är helt oemotståndligt! En riktigt nice mörtimitation som garanterat fångar fisk! Dessutom en riktig kastkanon!

crankbait wobbler abborre

GRODBETE

Vad vore sommaren utan ytgående grodbeten? I lådan kommer en schysst groda med en spinnande bakdel som plaskar väldigt mycket i vattnet. Betet lockar fisk till ytan för att jaga och ofta får man se riktigt fina hugg vid ytan när man fiskar med dessa beten. 

ytgående grodbete

LONG MINNOW 125MM

En trevlig wobbler med rasselkammare, 12,5 cm lång. Ett supernice bete till fiske efter både gädda samt gös. En bra wobbler helt enkelt!

pc long minnow spro

LUNKER CITY FIN-S FISH 10″ JIGG 3 ST

Bra jiggar på hela 25 cm, avsedda för dropshot eller vertikalfiske. Dessa är riktigt bra till att vertikala efter stor gös eller prickskytte efter gädda. Paketet består av 3 stycken jiggar och en tillhörande krok.

Lunker City Fin-S Fish 10"/25cm

YUM RIBBONTAIL 18 CM

En kul maskliknande jigg med tail. Betet är perfekt för abborrefiske med dropshot, carolina, texas eller jiggskalle. Betet modifieras lätt så den passar ditt fiske genom att klippa av jiggen till önskvärd längd. En effektiv metod för detta bete är att studsa den längs med bottenstrukturen.

maskliknande jigg för abborrefiske

KROK/FJÄDERRING

Krokar samt fjädderringar är ett måste i våra fiskelådor. Kroken GAMAKATSU HOOK LS 3423F passar att byta ut mot trekrok på mindre beten och fjäderringar behövs till många olika situationer, bland annat till diverse riggar mm.

GAMAKATSU HOOK LS 3423F

SPINNARE

Spinnardrag behövs i många lägen, och gärna i många färger och storlekar. Sonax-spinnaren är vanlig till abborre och ädelfisk mm.

sonax spinnare 6 gram

 

Vad fiskar du?

Välj en låda som passar ditt fiske.

MIX

Fylls med produkter för olika arter. Välj mellan 3 storlekar. 249-349kr/låda.

VÄLJ storlek

GÄDDA

Fylls med 5-7 produkter specifikt för gäddfiske. 349kr/låda.

till produkt

ABBORRE

Fylls med 5-7 produkter specifikt för abborrfiske. 349kr/låda.

till produkt

Snabbfakta

Den skickas i början av nästa månad samtidigt som alla andra lådor.

Nejdå! Vi har ingen bindningstid. Du kan närsomhelst avsluta medlemskapet själv via sidan ”mitt konto” eller via mail.

I lådorna skickas en bred variation fiskedrag och tillbehör. Tidigare varumärken har exempelvis varit Booyah Bait Co, Westin, Renzstein, Heddon, bomber lures och många fler,

Standard- 5 produkter, 249 kr / låda.
Medium – 6 produkter, 299 kr / låda.
XL- 7 produkter, 349 kr / låda.