Jigskinz, råttor & abborrefiske – Det är ju superbra detta!

american tackle

Har du funderat över hur det är att göra om beten med Jigskinz? Du kanske vill veta hur det är att fiska med supercoola beten som liknar råttor? Eller börjar fiskeabstinensen efter abborrefiske bli outhärdligt nu när grabbarna håvar hem stora abborrar i perchfight? Men du, vet du vad? Om du köpt en Sportfiskelåda så får du testa på många av dessa saker! Läs nedan om prylarna som kom i april 2018. 

Jigskinz

Från American Tackle Company i USA kommer dessa superhäftiga ”skinz” i 4-pack. Dessa används ifall man vill göra om beten och ändra deras utseende. På ett ögonblick kan man med enkelhet förvandla gamla favoritbeten till att se helt nya ut. Väl värd varenda krona och dessutom är dessa kul att experimentera med. Instruktionsvideo.

jigskinz

Rat Baby BBZ-1

Ett otroligt häftigt bete från SPRO. Betet har en extra utbytbar svans & är ett riktigt spännande gäddbete som låter dig prova på annorlunda och kul fiske.

gäddbete

Renztail Perch

Supernice curlytails till ditt abborrefiske från Renztein. Riktigt effektiva beten med en riktigt bra gång som abborren har svårt att motstå.

renztail perch

Renzshad Perch

Ytterligare ett supertrevligt bete från Renztein. Betet har en klassisk rörelse i vattnet och har en livlig paddel som attraherar stor abborre.

renzshad perch

Jiggin Spinner 10 gram

Ett supertrevlig bete med ett roterande blad i bakdelen som attraherar rovfisk. Betet har en bra viktfördelning, kastar långt och har en bra gång även i starkt strömmande vatten.

asp spinner 10 gram

Mega Shad

En shadjigg på 20 cm i färgen yellow punch.

mega shad

Pike Rig

Ett färdigt gäddtackel från Darts som enkelt monteras på en jigg. Bara montera och börja fiska. Riggen är shallowriggad för grundgående beten. Om djupare gång önskas kan man med enkelhet byta ut shallowskruven mot exempelvis mot en screw head och därigenom skapa en sjunkande jigg, se nedan.

shallow gäddtackel

Screw head

En 15 grams skruvskalle till att rigga gummibeten, från Darts. Skallen har en extra ögla undertill och gör det enkelt att montera stingers. Bra kombo med ovanstående Pike Rig ifall man önskar en enkel men effektiv setup för både grund- eller djupgående fiske.

skruvskalle jigg

Rasselstavar

Med sådana här rasselstavar från Darts kan du enkelt skapa attraherande ljud som lockar fisk till hugg.

rasselkammare

Gäddjigg

Bra gäddjigg för effektivt gäddfiske.

Välj låda & köp