7 grymma fiskeprylar till fiskelådan

bild med sportfiskelådan och en fiskare

En 21 grams het crankbait, ett supernice suspending jerkbete eller vad sägs om en smaskig jigg med heta huggpunkter? Det kom mycket fina grejjer i Sportfiskelådan i oktober. Läs mer och låt dig inspireras av riktigt bra fiskeprylar!

Sportfiskelådan Standard innehöll

En riktig killer

Här har du ett 21 gram tungt crankbait från Bomber med en stor bred sked, särskilt anpassad för spinnfiske efter gös, gädda och stor abborre. Djupgående så du enkelt kan söka av botten efter fisk.

bomber lures

En grym jerkbait

En suspending jerkbait från Bomber med en naturtrogen gång och en perfekt färgkombination. Ett riktigt vasst bete för lättare jerkfiske. Med detta fiskedrag är du ett bete närmare en bra kollektion crankbaits.

jerkbete

Ett populärt skeddrag

Ett välbalanserat & lättkastat skeddrag perfekt för lax, öring, ädelfisk och de flesta rovfiskar.

skeddrag viking herring

Snygga jiggskallar

Riktigt coola jigghuvuden med en röd kropp & gröna ögon som attraherar fisk.

jigghuvuden

Smidiga Stinger Spikes

En supersmart pryl att ha i din fiskelåda. Med dessa stingerspikes kan du hålla stingers på plats & förbättra presentationen på dina beten.

stinger spikes till jigg

Sportfiskelådan Pro innehöll även

Ett paket med riktigt heta jiggar från Lunker City. 11,5 cm och en häftig gul/svart färg som lockar till sig de flesta rovfiskar! Perfekt för gösfiske.

lunker city 11,5 cm jigg

Sportfiskelådan XL fick

En riktigt grym gäddjigg

En bild säger mer än tusen ord sägs det. Kolla bara på jiggen så ser du att det är ett riktigt smarrigt bete för alla gäddor! En superbra jigg från Snackbaits av hög kvalité som kommer leverera hugg från glupska gäddor!

snackbaits jigg

NICE! Var skaffar man alla grymma drag?

Ja, lite överallt! Men med vår Sportfiskelåda slipper du tänka på det utan du kan få hem ett paket med riktigt feta fiskedrag en gång i månaden. Bygg en FET beteskollektion du också! Testa en Sportfiskelåda!

299,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
349,00 kr inkl. moms / månad
299,00 kr inkl. moms / månad
249,00 kr inkl. moms / månad