4 anledningar till att prova vår fiskebox

Varför ska jag köpa sportfiskelådan

Söker du en anledning till att testa en SFL box och få ut mer av ditt fiske? Vi har samlat 4 stycken bra anledningar till att testa vår fiskebox. I några korta punkter har vi summerat några bra saker med Sportfiskelådan.

1.Det är den enda prenumerationsboxen anpassad för fiskare!

Våren 2017 lanserades Sportfiskelådan och är den enda prenumerationstjänsten som liknar detta i Sverige. Förutom att du får prova på något unikt så kan känna dig säker att detta är en produkt som verkligen kryddar din hobby TILL MAX! En låda fylld med grymma fiskedrag & prylar varje månad, det blir ju inte bättre än så!

2.Väcker fisket till liv!

Ofta fastnar fiskare i traditionella mönster där de köper liknande drag och samma typ av prylar gång efter gång. Det kan göra fiske lite ensidigt och tråkigt. För att bryta mönstret och göra fisket riktigt roligt skickar vi med alla möjliga typer av fiskebeten och fisketillbehör. Ett bra komplement till ditt fiske helt enkelt!

3.Testa på nya saker och lär dig mer!

Övning ger färdighet, så är det! Ibland är det svårt att veta vad man ska köpa eller vilka beten som fungerar bäst i ens favoritsjöar. Det finns bara ett sätt att testa vad som ger hugg på kroken, prova olika beten och produkter. Om du fiskar med olika beten så kommer du till slut lära dig vad som fungerar.

4.En kul anledning till att åka ut & fiska och någonting att se fram emot varje månad!

Ibland är det svårt att hålla ens hobby vid liv. Men tänk då om du får hem en box med produkter du gillar samtidigt som den väcker ditt fiskesug till liv igen? Åtminstone 1 gång i månaden bör du skapa dig tid till lite avkoppling och njuta av livet. Det gör du genom att göra det du gillar mest, fiska såklart! Skäm bort dig själv med fiskeprylar, varför inte liksom?

GO FISHING with your ”spåårtfishinglauda”

Cred till ”stahre87” @fiskesnack

 

Beställ en Sportfiskelåda