Sportfiskelådan juli

sportfiskelådan i juli

Vad innehåller Sportfiskelådan i juli?

Sommar, sol & fiske! Nu är sommarvärmen äntligen här och fisket har dragit igång för fullt. Både semester och varma sommarkvällar bjuder på härligt sommarfiske. Det är även dags för Sportfiskelådan att trilla ner i brevlådan och denna månaden är lådan packad med riktigt grymma beten!

Sportfiskelådan är framtagen av en egentlig anledning, att alla hobbyfiskare eller nya fiskare ska ha enkelt för att hitta nya fiskeprylar samtidigt som de har väldigt roligt. Vår fiskebox erbjuder just det, ett fiske att se fram emot varje månad! Denna månaden har vi packat lådan full med riktigt roliga beten och det är verkligen en prisvärd låda minst sagt så nu är det dags att rigga spöt och åka ut med fiskelådan!

Detta innehöll SFL standard

Booyah Poppin´ Pad Crasher

Ett riktigt grymt ytgående bete från Booyah Bait CO! Här har du ett ytgående bete som simmar fint och har skyddade krokar vilket gör att den kan kastas i all typ av vegetation utan att fastna. Ytbeten är ju dessutom riktigt roligt att fiska med!

ytbete till gädda och stor abborre

Bomber B04A modell A

Ett crankbait med en naturtrogen och intensiv gång. Vid spinnfiske går draget ner till cirka 0,9-1,8 meter vilket gör den ideal till att fiska hem all sommarabborre, gös eller laxfiskar. En riktig legend och ett måste i varje fiskares betesbox!

ett bra crankbait till abborre

Snack Baits gäddjigg 19 cm

En riktigt bra gäddjigg med en härlig regnbågsliknande kropp. Denna jigg passar utmärkt till att locka gäddor till hugg. I paketet kommer dessutom en rasselkammare samt shallowskruv. Betet passar utmärkt att fiskas lugnt med dess tillhörande shallowskruv och ifall du vill ha lite extra attraktion kan man stoppa i den medföljande rasselkammaren.

snack baits gäddjig 65 gram

Snack Baits weight pins

Många fiskare har sina hemliga knep för att lyckas. Med dessa “spikvikter” har du också ett knep du kan använda dig av. Dessa vikter trycks in i jiggar för att justera gången på beten. Passar utmärkt till Snack Baits gäddjigg. Testa dig fram vad som fungerar och lär dig vad fisken hugger på. Förutom att dessa tynger ner betet så fungerar de även som en huggpunkt för fisken vilket är grymt, 2 flugor i en smäll!

viktspikar till jigg från snackbaits

Lunker City Ribster jiggar

Här har du riktigt heta jiggar till abborre- och gösfiske. Jiggarna har en fantastiskt fin gång. Dessa kan riggas med texasrigg, carolinarigg, dropshot  eller fiskas med vanliga jiggskallar. Oavsett metod så har den en fin gång som lockar fisken till hugg.

ribster jigg till abborrfiske

SFL Pro fick även

Shad double stinger wire

Utan krok fångas ingen fisk. Som ytterligare ett tillbehör till ett komplett jiggset fick proboxen stingers som passar utmärkt till gäddjiggen.

dubbel stinger från wiggler

SFL XL fick även

Shaker shad 3″

Riktigt fina jiggar med ett mjukt och fint gummi. Jiggen har en stor paddel med livlig aktion så betet kommer garanterat uppmärksammas av fisken. Perfekt till vertikalfiske men fiskas även med stor framgång med vanliga jigghuvuden.

mjukbete med livlig paddel

En riktigt grym fiskebox!

Funderar du också över att köpa Sportfiskelådan?

Om du är en hobbyfiskare, precis som oss andra, och känner att du vill krydda fisket lite extra så kan det vara en kul grejj att prova på vår fiskebox. Förutom att du kommer få testa nya beten i olika former och färger så kommer du ha en box fylld med beten att se fram emot varje månad. Fiske behöver egentligen vara så komplicerat som många får det att låta. Du behöver inte en dyr båt eller annan dyr fiskeutrustning utan det räcker med ett fiskespö, några schyssta fiskedrag och ett glatt humör.

Vilka drag ska man välja till fisket?

Det är en fråga som kan diskuteras kring väldigt länge. I slutänden är det egentligen fråga om en enda sak som är skillnaden till att du kan fånga mycket mer fisk än din granne. De absolut bästa dragen hittas genom att helt enkelt prova dig fram i de vatten du vill fiska i tills du hittar en vinnande kombination. Det är inte sällan olika beten levererar på olika sätt beroende på vilket vatten det fiskas i. Anledningen till varför det är så kan vara många men en stor bidragande faktor är hur miljön och näringsförhållandet är i det vatten du fiskar i. Om det finns ett stort bestånd av exempelvis öring i ett gäddrikt vatten så är det inte sällan gäddan blir kräsen och endast vill ha mat som till utseendet liknar en öring, för det vet gäddan att den är nöjd med. Då kan det vara smart att försöka efterlikna den fisken för att få på gammelgäddan på kroken. I andra sjöar kan det däremot vara helt tvärtom och då kan färgrika beten väcka gäddans nyfikenhet och attrahera till hugg. Övning ger färdighet helt enkelt!

Så om du vill lära dig mer om fiske och prova mer fiskedrag och fiskeprylar så erbjuder Sportfiskelådan ett kul sätt att fiska, samtidigt som du får testa på nya drag och lära dig vad som fungerar. Ps: lådan är dessutom väldigt prisvärd!

beställ en fiskebox nu!