Nu öppnar vi fiskelådan!

Bild på sportfiskelådan logotyp, produkat samt fiskedrag

Nu kör vi igång fiskesäsongen med en ny tjänst för fiskare!

Hösten 2016 har vi arbetat hårt med att ta fram denna nya tjänst för er fiskare. Inspirerade av en tjänst som finns i USA tog vi fram ett liknande koncept fast i Sverige. Varför ska vi missa allt det roliga liksom? Nu kanske du sitter och funderar på vad detta egentligen är för typ av produkt, det kanske känns lite ovanligt eller nytt för dig. Det är inte så konstigt egentligen. Vi tar en låda, fyller den med varierande och bra fiskedrag samt tillbehör som vi sedan skickar hem till dig en gång varje månad. I USA är det populärt av en anledning, det är kul helt enkelt, samtidigt som det är ett smidigt sätt att upptäcka nya fiskedrag som låter dig lära dig mer om fiske! Varje månad får du nya fiskedrag du kanske inte provat på tidigare och det bästa av allt är att du kommer skapa dig en välutrustad och varierad fiskedraglåda. Alltid redo för en ny fisk på kroken!

Detta låter ju kanonkul! Vem sätter ihop Sportfiskelådan?

Vi är 2 grabbar och ett par gamla gubbar då & då, precis som många av er andra fiskare. För att plocka ihop en vettig låda kommer vi anpassa innehåll baserat på saker som exempelvis vilken årstid det är eller exempelvis efter en specifik fiskart för att skapa relevant innehåll i lådan. Innehållet kommer främst innehålla produkter anpassat för insjöfiske men givetvis skickar vi lite havsfiskeprylar ibland också, annars blir inte fiskedraglådan komplett. Gubbarna som nämns är vänner och familjemedlemmar som fiskat sedan barnsben. Vi vet ju alla att det är dessa gubbar som vet hur man fångar en gädda och självklart vet dom även ofta vilken typ av drag som är heta! Men ibland så vet inte ens gubbarna vad som fungerar utan man får helt enkelt prova sig fram om vilka drag som är riktiga killers i den sjön du fiskar i och då passar ju Sportfiskelådan perfekt! Om du är en fiskare så känner du nog igen dig i vad jag skriver om här. Vi vill att ni ska veta att vi gillar fiske lika mycket som ni och kommer därför alltid att försöka ha fiskedrag i lådan som vi själv vill ha.

Inga konstigheter, nu kör vi!

Bra drag, fisk på kroken, en schysst box & en jädra kul produkt. Jag hoppas ni upplever vår produkt som något skojj vare sig du köper en prenumeration till dig själv eller om du köper den som present till någon annan. Låt oss skapa lite gemenskaphet kring lådan och de fångster du får med hashtaggen #sportfiskeladan på Instagram. Vi finns även på Facebook!

Skitfeske!

// Sportfiskelådan.